Logo_met_tekst.jpg
header-2015_6.jpg
  • Home

Welkom op de website van Oratoriumkoor COV Assen

---------------

Tijdelijk geen repetities

Van het bestuur:

Naar aanleiding van de tweede toenemende golf van Corona, de persconferentie, de mondkapjes regel en de verontrustende krantenberichten, is het bestuur in overleg gegaan, en heeft bij collega koren geïnformeerd. We hebben het feit meegenomen in ons overleg dat de groep die tijdelijk niet deelneemt aan de repetities, steeds groter wordt.

We willen onze verantwoordelijkheid als bestuur nemen t.o.v. jullie en op safe gaan. Voorkomen is beter dan genezen in deze coronatijd. 

Daarom hebben wij het besluit genomen om nu niet meer te repeteren, waarna we later opnieuw de overweging zullen maken om het zingen wel of niet voor onbepaalde tijd te continueren.

Coronaproof repeteren                                      Foto: eigen foto, Coronaproof repeteren

DSC04284c                                        Foto: Eigen foto, een buitenrepetitie

Wij oefenen op maandagavond in Podium Zuidhaege, (H.P Keunigzaal) van 19.40 tot 21.30 uur. U mag altijd een keer vrijblijvend komen kijken of meedoen. Nieuwe leden zijn welkom. Voor meer informatie hierover kijk op de op de bladzijde informatie.

Wij hopen volgend jaar apil/mei weer een concert te kunnen geven.

Meer actuele informatie over het reilen en zeilen van Oratoriumkoor Assen is te vinden op onze Facebookpagina.

Oratoriumkoor Assen 2019 12k J. Bolderdijk                                                  Foto: J. Bolderdijk, concert in de Adventskerk in 2019